Danny Martens

Partner Joanknecht

Samen maken we toekomst

Danny Martens (36) werkt sinds 2005 bij Joanknecht als registeraccountant en adviseur voor zijn klanten. Na de studie Accounting aan de Universiteit van Tilburg startte Danny zijn carrière als assistent accountant bij Joanknecht. Hij vervolgde zijn studie op de UvT met de theoretische opleiding tot registeraccountant en behaalde in 2009 ook de praktijkopleiding tot registeraccountant. Binnen Joanknecht groeide Danny door, eerst tot controleleider en vervolgens tot registeraccountant.

Zijn expertise zit in audit- en adviesdiensten bij familiebedrijven (DGA). Tot zijn klantenkring behoren middelgrote en grote handels-, bouw- en productieondernemingen, zorggerelateerde bedrijven, beleggingsinstellingen en ondernemingen in de zakelijke dienstverlening. In zijn vrije tijd gaat Danny graag op reis en voetbalt hij. Daarnaast is hij actief lid van Ronde Tafel 37 in Eindhoven.

 

Joanknecht

Joanknecht is als accountantskantoor opgericht in 1948, in Eindhoven. Met zeventig jaar ervaring en een onophoudelijke drang naar verbetering en vernieuwing zijn we sterk in accountancy, fiscaliteit en IT. We hebben een hechte band met de Brainport regio en zijn nationaal en internationaal actief.

Onze belofte: we maken de ondernemer én diens onderneming beter in elke levens- en ondernemersfase. Dat doen we met hoogwaardige kennis, een onafhankelijke blik en een multidisciplinaire kijk op de financiële en fiscale praktijk van ondernemer en onderneming. We werken dagelijks met elkaar samen voor ondernemers en ondernemingen in tal van sectoren: van automotive, bouw en zakelijke dienstverlening tot hightech, retail en zorg. Dit doen we vanuit verschillende disciplines:

  • Accountancy
  • Assurance
  • Belastingadvies
  • Corporate Finance
  • Forensics & Recovery
  • IT-services

Wij geloven in: samen maken we toekomst! We zijn samen verantwoordelijk voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Wij werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wat altijd terugkomt is ‘verandering’. We bevinden ons in een dynamische omgeving: de invloed van IT zet de financiële wereld op zijn kop, de klantvraag verandert, onze werkprocessen veranderen. Innovatie loopt dan ook als een rode draad door onze dagelijkse activiteiten heen. We blijven actief vernieuwen, zodat we telkens nieuwe diensten kunnen aanbieden.

Recente berichten