17/09/2019

Transformer en Executive Coach – Paul Smilde

Op de bijeenkomst van Finanza dinsdag 17 september  zal Paul Smilde, Transformer en Executive Coach een presentatie geven. Paul stelt zich hieronder voor en licht vast een tipje van de sluier op van de reis waarop hij ons in vogelvlucht gaat meenemen.

‘’Ik ben Paul Smilde, Transformer en Executive Coach. Ik heb op 7 februari jl. mijn bedrijf Transform2Eden gelanceerd in het Evoluon. Het is mijn droom om elke organisatie te helpen transformeren tot een ‘aards paradijs’; waar medewerkers elke dag genieten van hun werk en moeiteloos excelleren. De sleutel tot laag verzuim, hoge productiviteit en een explosie aan creativiteit ligt in handen van het leiderschap. Leiders die hun medewerkers de ruimte geven om zelf keuzes te maken, en hen stimuleren om te delen en te groeien.

Als voormalig Controller en CFO – en later Commercieel en Supply Chain leider – binnen Philips is het voor mij een groot genoegen om jullie netwerk bijeenkomst van financiële professionals op te luisteren. Graag deel ik met jullie mijn inzichten, die tevens wetenschappelijk onderbouwd zijn vanuit de organisatie psychologie. Inzichten die kansen bieden om een veelvoud aan waarde te creëren als we het durven om minder vanuit ‘control’ en meer vanuit vertrouwen te opereren.

De bijeenkomst is van 16.00 – 18.00 uur op de Golfbaan in Best en de bijeenkomst wordt afgesloten met een BBQ.

Recente berichten