26/11/2019

De Financiele rol in de Toekomst – Leen Zevenbergen

Drie grote Disruptors en acht Mega Shifts gaan de toekomst grondig veranderen. Instituten zoals we die kennen zullen niet meer bestaan en het leven gaat er in de komende decennia heel anders uitzien. Geen reden om bij de pakken neer te zitten, want voor de financiële functie betekent dat een veel zinvollere invulling. Van controlerend gaan we mede-bepalend en zelfs sturend worden in de toekomst van onze organisatie. Zin in ??”  

Leen Zevenbergen geeft sedert 1997 circa 30 tot 40 lezingen per jaar over diverse onderwerpen. In 1997 en 1998 reisde hij, naast zijn leidinggevende functie bij PincRoccade, het land door met een show die de naam “Het ontstaan van een Virtuele Wereld” had. Allerlei onderwerpen kwamen daar aan de orde, zoals robots, virtual reality, internet, the internet of things, video on demand, shopping on demand. Door vele duizenden werden deze shows bijgewoond, zo als ook de jaarlijkse evenementen die Future Vision heetten en waar per event circa 2000 bezoekers kwamen kijken naar de techniek van de toekomst. Circa 10 jaar gaf Leen visionaire presentaties, toen er nog geen trendwatchers waren. Sinds 2007 zijn de presentaties meer gericht op ondernemerschap, inspireren en creativiteit. Dat werd mede ingegeven door zijn in 2007 verschenen boek “En nu laat ik mijn baard staan”, dat in dat jaar Management Boek van het Jaar werd en waar inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van verkocht zijn.

Leen Zevenbergen wordt door de sprekersburo’s en door zijn opdrachtgevers gezien als een van de meest getalenteerde en inspirerende sprekers van Nederland. Naast de lezingen is Leen ook dagvoorzitter en geeft hij zijn optredens in binnen- en buitenland, in het Nederlands en in het Engels.

Meer informatie kun je vinden op zijn website: http://www.leenzevenbergen.com/nl/

Recente berichten